Köpvillkor

Här finner du information kring hur det går till när man beställer från Keiron Fitness.

 

Köpinformation
Leverans
Leveranstid
Betalsätt
Produktgaranti
Ångerrätt
Sekretesspolicy
Kontaktuppgifter

 

Köpinformation

Alla priser inkluderar moms. Keiron Fitness reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i annonser. Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse ber vi dig kontakta oss för att bekräfta att din beställning mottagits.

 

Leverans

Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige. Vår leverantör är DB Schenker.

 

Leveranstid

Om varan finns i lager levereras den normalt inom 7 dagar.

 


Betalsätt

Du kan välja att betala med bankkort/kreditkort, mot faktura eller via räntefri avbetalning i 12 eller 24 månader.

Kortbetalning/Internetbank
Vår samarbetspartner för kortbetalning är Payson.

Vi accepterar VISA och MasterCard/EuroCard. Du kan också betala via din internetbank (Handelsbanken/Nordea/SEB/Swedbank). Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Har du problem med betalningen, kontakta info@keironfitness.se.

Faktura
Vid fakturabetalning får du en faktura i samband med leverans av maskinen. Fakturan ska betalas inom 14 dagar. Vi gör alltid en kreditupplysning och förbehåller oss rätten att neka köp via faktura i de fall kunden har betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden. Fakturaavgift på 40 SEK tillkommer. Observera att även beställningar mot faktura är bindande.

Avbetalning
Vi erbjuder räntefri avbetalning i 12 månader. Vi gör alltid en kreditupplysning och förbehåller oss rätten att neka köp via avbetalning i de fall kunden har betalningsanmärkningar, ärenden hos Kronofogden eller en alltför låg taxerad inkomst. Fakturaavgift på 30 SEK/mån tillkommer. Observera att även beställningar via avbetalning är bindande.

 

Produktgaranti

Keiron Fitness lämnar 1 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges. På begagnade varor och demo-produkter lämnas 6 månaders garanti. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt inom 1 år (6 månader för begagnade och demoprodukter) om produkten ej skadats av handhavandefel.

Om du vill returnera en trasig produkt eller har frågor kring garanti eller reparation, kontakta info@keironfitness.se. Om din vara anländer i skadat skick måste detta reklameras snarast.

 

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).
Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Vid retur ska produkten skickas tillbaka i originalemballage. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, kontakta oss via info@keironfitness.se innan du skickar tillbaka någon vara.

 

Sekretesspolicy

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Inga uppgifter om dig kommer föras vidare till tredje part. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

 

Kontaktuppgifter

För att komma i kontakt med Keiron Fitness rekommenderar vi att man mailar till oss eller använder vårt kontaktformulär. Uppge om du vill få svar via mail eller telefon. Vi svarar normalt inom 24 timmar och oftast snabbare än så. Vid akuta ärenden kan du också ringa oss på 0739866061.

Mailadress: info@keironfitness.se

Telefonnummer: 0739866061