Om Keiron

Keiron Fitness Bench produceras av Katz Teknik AB. Fredsgatan 24, 172 33 Sundbyberg.

Vi som arbetar med Keiron Fitness är:

Karl Katz, ingenjör och grundare av Keiron Fitness

David Karlsson, inköp och logistik

Karl Peterson, kommunikation och marknadsföring

Klas Magnusson, affärsutvecklare

 

Pressmaterial

Du hittar pressbilder och annat material här.

 

Vår träningsfilosofi

Keiron Fitness träningsfilosofi vilar på två grundpelare:

1. Hård träning är effektiv träning

- Det finns inga genvägar. Du måste träna med hög belastning för att uppnå resultat.

2. Träna nu, inte senare

- Kör ett hårt och effektivt pass hemma och var klar innan du hade kommit igång på gymmet.

 

Vår företagsfilosofi

Vi verkar för att möjliggöra seriös styrketräning i hemmet utifrån välbeprövade och effektiva styrkeövningar. Keiron Fitness erbjuder kvalitetsprodukter riktade till alla som tränar aktivt.

 

Made in Sweden

Maskinen tillverkas och paketeras av Be-Ge Plåtindustri i Oskarshamn som arbetar mot välkända svenska storföretag. Huvuddelen av maskinen består av laserskuren stålplåt samt stål- och aluminiumrör.

 

hallbar-utvecklingHållbar utveckling och goda arbetsvillkor

All produktion innebär en påverkan på miljön men vi försöker göra vad vi kan för att hålla ner denna påverkan. Genom att Keiron Fitness Bench använder kroppsvikten som motstånd kan vi hålla nere dimensionerna och vikten på maskinen (ca 30 kg inklusive emballage), vilket innebär mindre utsläpp i samband med frakt och produktion jämfört med redskap som kräver stora viktmagasin.

Tillverkning, montering och lagerhållning sker i Sverige vilket också ger ett kort fraktavstånd, till skillnad från många andra träningsmaskiner.

 

Vem är Keiron?

Keiron var i grekisk mytologi kentaurernas anförare. Han var son till Kronos och Filyra och bodde på berget Pelion i Tessalien. Keiron hade haft Apollon och Artemis som lärare i jakt och de sköna konsterna och hade själv varit lärare till hjältar som Asklepios, Akilles, Theseus och Jason. (från Wikipedia)

Kentauren Keiron är en bra symbol för vår verksamhet. Han representerar inte bara styrka och mod utan även intelligens och visdom.