Omdömen

Mårten-FMårten Fredriksson, Högskoleadjunkt, Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH)

”Kerion Fitness Bench levererar på ett effektivt och säkert sätt en skön rörelsekänsla när man kör övningarna bänkpress, rodd och marklyft. Motståndet går på ett smidigt sätt att ställa in så man når de belastningsnivåer som med säkerhet underhåller och utvecklar muskelstyrka och hypertrofi för alla träningsintresserade. Keiron Fitness Bench är med sin geniala konstruktion ett utmärkt mobilt ”minigym” som väl motsvarar styrketräningsmaskiner man finner på väletablerade träningsanläggningar.”

 

lars-thörnholm-lhc-fystränare-Lars Thörholm, fystränare, Linköping HC

”Keiron Fitness Bench är något så ovanligt som en portabel träningsmaskin som man kan köra riktigt tungt på. Vi använder den bland annat för att köra maxtest i bänkpress där spelarna lyfter sin egen kroppsvikt så många gånger de orkar. Det funkar som ett bra komplement till gymmet för oss på LHC både i ordinarie träning men även i rehabträning. Att Keiron Fitness Bench dessutom är så lätt att transportera gör att vi alltid har möjlighet till träning oavsett var vi är.”

 

 

 

Erik-GErik Gustafsson, kanotist med 22 SM-guld, 29 år, 194 cm, 98 kg.

”Till skillnad från annan kompakt träningsutrustning går det att få riktigt hög belastning. Maskinen fungerar extra bra i roddövningen där det är lätt att få kontakt med ryggmusklerna.”

 

 

 

 

VicenteVicente O’Neill, personlig tränare, 36 år, 176 cm, 78 kg.

”Det finns inga genvägar. Att träna med hög belastning är det som gäller om du vill bli starkare. Keiron Fitness Bench gör att du på ett enkelt sätt kan träna de viktigaste muskelgrupperna i hemmet utan att använda tunga järnvikter.”

 

 

 

 

 

 

Cecilia-I-Cecilia Instebö, 25 år, 155 cm, 50 kg.

”Jag styrketränar både på gym och hemma. När jag kan köra bänkpress och rodd med Keiron Fitness Bench hemma så behöver jag inte längre gå till gymmet för att träna överkroppen.”

 

 

 

 

 

 

 

Anton-RAnton Robertsson, 47 år, 190 cm, 92 kg.

”Tar grymt bra på brösten, bättre än vanlig bänkpress av någon anledning. Säkerheten är viktig för mig som har tonåringar som ibland inte vet sina gränser och kan slänga på för mycket vikt på en vanlig stång och riskera att skadas allvarligt. Bra med stoppet mot bröstet gör att man inte kan fuska och ”rycka” upp handtagen i roddövningen.”

 

 

 

 

 

Pernilla-WPernilla Winerdahl, 30 år, 170 cm, 55 kg.

”Rörelserna känns naturliga och maskinen är stadig. Den känns nytänkande och framför allt ger den resultat.”

 

 

 

 

 

 

 

Micke-UMicke Ufendahl, 187 cm, 99 kg.

”Jag har styrketränat mycket i mina dagar. Det finns mycket bullshit i den här branschen, men den här maskinen är ett undantag. Den gör det som den utlovar, fast bättre än mina förväntningar.”